De badmode trends voor 2017

Badpak of bikini? Welke stijl? Welk model? Hierbij een korte update om je te helpen bij de keuze van de nieuwste badmode voor 2017!

Badpakken en bikini’s strijden deze zomer om de eerste plaats. Al sinds een aantal zomers wint het badpak sterk aan terrein. Leek eerst een tijdelijke opleving, nu is het wel duidelijk dat we het badpak niet mogen onderschatten. Het is een volwaardig lid van de badmode geworden. Het badpak is niet meer alleen voor “oma”. Ook jongere meisjes dragen het tegenwoordig omdat het trendy is.

Retro bikini’s met hoge taille broekjes

Laten we toch met de bikini beginnen. De retro trend blijft ook deze zomer in de mode. En dat betekent bikinibroekjes met hoge taille en charmante, vaak wat grotere topjes. Een ideaal model voor wie graag wat minder buik laat zien.

Triangelbikini’s

Geen trend zonder tegentrend. De retro bikini’s krijgen deze zomer concurrentie van de triangelbikini’s met kleine broekjes die vaak aan weerszijden met touwtjes worden gesloten. Een sexy en inmiddels een klassieker die we dus ook blijven zien.

Army Green

Army Green, oftewel: legergroen, is de kleur die je in je kast moet hebben in 2017. Dit geldt overigens ook voor de mannen. De kleur legergroen is een stoere, maar toch ook sexy kleur voor een bikini of badpak. Daarnaast staat deze kleur mooi bij ieder huidtype.

Camel

Naast dat wit een echte modekleur is deze zomer, gaan we ook Camel zien. staat mooi bij meerdere huidtypes en geeft je een stoere look.

One shoulder

De welbekende haltertops en rechte bikinibandjes worden dit jaar deels vervangen door een nieuwe trend: One shoulder. Oftewel een breder bikinibandje die je over één schouder draagt. Deze stoere en grafische trend creëert hele leuke nieuwe bikinitops, die dit jaar op veel plekken te zien gaan zijn.

Monokini’s

Aangezien badpakken en bikini’s dit jaar hip zijn, is ook de monokini weer een trend in 2017. Ga voor een badpak met uitsneden aan de zijkant of voor een badpak met alleen in het midden een verbinding. Het maakt niet uit, als het maar een sexy uitstraling heeft.

Dit waren de 6 trends van de badmode voor zomer 2017. Nu nog heerlijk warm weer en we zijn klaar voor de zomer 2017!

Nynke Politiek is Style- en imagocoach en eigenaresse van Style-update. Zij luistert, observeert, analyseert en vertaalt jouw input naar een persoonlijk kleur- en stijladvies.