Imagostyling! Laat zien hoe mooi je bent!

Durf jij te laten zien wie je bent?

We staan dagelijks voor de spiegel maar voor velen is het een strijd, vooral een strijd met zichzelf. Als we in de spiegel kijken ZIEN we onszelf door een andere bril. Het is lastig om te kijken naar de positieve punten in plaats van de negatieve punten. We zijn in een cultuur op gegroeid van “doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”. Hierdoor zijn we (te) bescheiden geworden en dat is ontzettend zonde.
Een positief zelfbeeld draagt bij aan meer zelfvertrouwen, een sterke uitstraling en dat zorgt voor meer zichtbaarheid.

Ga eens op onderzoek uit:

  • Wat maakt jou uniek?
  • Welke kwaliteiten wil je nog meer naar voren brengen/ laten zien?
  • Durf de verbinding aan te gaan tussen de binnen- en buitenkant!

Een sterke uitstraling zorgt voor meer zichtbaarheid

Imagostyling laat jou weer ZIEN, voelen en ervaren door middel van kleding dat je mooi bent om wie je bent en dat je jezelf aan de hele wereld mag laten zien! Wil jij dat ervaren? Boek dan nu of neem contact met Nynke op voor meer informatie.

Nynke Van Style Update