Zakenvrouw Stedendriehoek 2018!

“Zakenvrouw Stedendriehoek 2018” zie ik als een halve marathon!

De nominatie alleen is al te gek en maakt mij enorm trots. Bijna 7 jaar geleden heb ik de grote stap gemaakt om vanuit de arbeidsbranche verder te gaan als zelfstandig ondernemer.  Als Style- en Imagocoach laat ik mensen groeien in hun zelfvertrouwen dankzij de juiste uitstraling. Met coaching en advies op gebied van imago, zakelijk kledingadvies en overtuigend presenteren. Compleet met personal shoppen en kleur- en stijladvies.

Uiteraard is het een hele eer om genomineerd te zijn en ik vergelijk het net als een hardloopwedstrijd. Ik loop al een aantal jaren halve marathons en daarbij gaat het ook om een goed resultaat. Niet perse altijd om de winst maar wel om het verbeteren van techniek en persoonlijke records. Deze verkiezing zie ik dan ook net als het lopen van een halve marathon. Je moet enorm genieten tijdens de race en gaan voor een mooi eindresultaat!

Gun jij mij deze overwinning? Je kunt je stem uitbrengen via deze link  https://fem-netwerk.nl/genomineerden-zakenvrouw-verkiezing-2018/

 

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.

Zakelijke dresscode