Het perfecte plaatje bestaat niet!

We doen er stiekem allemaal aan mee, op zoek naar nog mooier, beter maar waarom? Het perfecte plaatje bestaat niet!

Gelukkig niet! We weten diep van binnen ook dat het niet bestaat en het gaat ons ook echt niet gelukkiger maken. Als Style- en Imagocoach ben ik op zoek naar jouw eigenheid. Dat wil ik graag laten zien in jouw uiterlijke presentatie en kleding. Door deze vertaalslag creëer je meer zelfvertrouwen. Een nummer 1 antwoord als het gaat om: Wat wil je graag uitstralen?

Vorige week moest ik voor een opdracht bespreking naar Hilversum. Na afloop reed ik langs een plek waar het voor mij allemaal is begonnen. Niet nadenken maar gewoon uit mijn auto stappen en mijn hart laten spreken….de woorden kwamen vanzelf. In deze vlog laat ik zien dat het echt niet alleen om de buitenkant gaat. Het gaat om wie je bent maar vooral ook wie je wilt zijn. In mijn ogen is een balans tussen de binnen en buitenkant essentieel. Het versterkt elkaar en helpt elkaar en draagt bij aan meer zelfvertrouwen. Door kleding als communicatietool in te zetten creëer je een krachtige uitstraling en een onderscheidend vermogen. In deze vlog vertel ik mijn verhaal, kijk je mee?