Een basis garderobe in 2 minuten

Hoe stel je een basis garderobe samen?

Iedereen heeft wel een paar items in de kast die nooit gedragen worden. Telkens als je het aantrekt, trek je het in dezelfde vaart weer uit…Want er is iets mee… Het kan de vorm zijn, waardoor het je figuur niet flatteert, de kleur, waardoor je er bleker, vermoeider of ouder uit ziet of het past gewoonweg niet binnen je stijl. Als je weet wat je lichaam mooier maakt, welke kleuren jou doen stralen en welke stijl bij je past, zullen dit soort miskopen echt tot het verleden tijd behoren.

Graag laten wij in de volgende video zien hoe je met een basis garderobe eindeloos kunt combineren maar we laten ook zien waar een garderobe aan moet voldoen.

Hierbij nog een aanvullende stappenplan:

Stap 1:

We beginnen met het opruimen van je kledingkast. Bekijk de kleding die je hebt kritisch. Welke kleding mag blijven, die je graag wilt houden en kleding dat weg kan of echt weg moet. Styletip: Kleding dat je al 2,5 jaar niet hebt gedragen ga je in de toekomst ook niet meer dragen….geef het bv aan een goed doel!

Stap 2:

Pas je kleding aan en wees kritisch! Check je kleding of het aansluit bij de stijl die je wilt uitstralen? Zijn het de juiste kleuren? Is de pasvorm nog geschikt? Kijk of de kleding die je normaal op 1 bepaalde manier draagt ook nog  op 2 andere manieren kunt combineren. Hoe leuk om te gaan shoppen in je eigen kledingkast.

Stap 3:

Welke kleuren, kleding en accessoires ontbreken? Wat heb je nodig om diverse outfits te creëren? Schrijf het op en maak een wishlist van de kledingitems die je nog nodig hebt. Je hebt nu een overzichtelijke en gestructureerde garderobe, je weet precies wat je nog moet kopen en waar de kleding aan moet voldoen.

Lijkt het je leuk om eens samen te gaan shoppen? Boek dan hier jouw personal shopper. Lets go shopping!