Persoonlijk visitekaartje

Met regelmaat krijg ik de vraag: Wat doe jij nu precies?

Ik laat mensen groeien in hun zelfvertrouwen! Door samen te kijken naar kwaliteiten, competenties en uiterlijke kenmerken maken we vanuit daar een vertaalslag naar de buitenkant. Hierdoor ontstaat er meer zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en dat draagt bij aan een krachtige uitstraling. Als Style- en imagocoach geef ik naast individuele kleur- en stijladviezen ook workshops en presentaties binnen organisaties die het belangrijk vinden om zichzelf goed te presenteren. Personal branding, zichtbaar zijn is belangrijk en daar spelen bedrijven steeds meer op in. Tenslotte zijn we allemaal ons eigen (persoonlijke) visitekaartje.

Met mijn (zakelijke) workshops probeer ik een bewustzijn te creëren over de kracht van een eerste indruk en imagostyling. Wat voor effect een positieve indruk kan hebben op het resultaat. Of je nu presenteert, solliciteert, aan het netwerken bent of in een sales gesprek zit? Jezelf laten zien is van groot belang, zowel zakelijk als privé.

Een aantal weken geleden mocht ik binnen een internationaal bedrijf 3-tal workshops verzorgen met het thema “Dress to impress”.  Edward Nijland CEO van EuroDev gaf een reactie op de gegeven workshops.

Een zeer leuke en interactieve workshop! Style- en Imagocoach Nynke brengt veel energie en enthousiasme wat een goede invloed heeft op de groep. Ze heeft ons mee genomen in verschillende kleding stijlen, met daarbij behorende trends. Op een goede en eerlijke manier maakt ze duidelijk dat het niet alleen om de kleding gaat, maar juist om je imago als persoon: “Waar wil je naar toe en wat is je doel”. Het doel is niet om personen zich anders te laten kleden, maar om bewustzijn te creëren van je eigen identiteit en uitstraling. Dit is erg belangrijk binnen ons bedrijf en Nynke heeft deze vertaalslag keurig kunnen maken zonder belerend te zijn.

Wil jij met jouw bedrijf, organisatie, team, afdeling of individueel werken aan een goede (eerste) indruk? Neem dan gerust contact met mij op.  Ik laat graag zien hoe jouw persoonlijke visitekaartje nog meer impact heeft!

 

 

 

 

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.