Jolanda Maasakkers: Secretaresse van het Jaar 2018

Doorzettingsvermogen, talent en motivatie heeft  ervoor gezorgd dat Jolanda Maasakkers de titel heeft gewonnen: Secretaresse van het jaar 2018!

Begin maart 2018 ben ik door twee collega’s genomineerd voor de verkiezing Secretaresse van het jaar 2018. Wat was dat een toffe verrassing! De weken erna stonden in het teken van deze verkiezing en heeft me een hoop inzichten gegeven. Je moet namelijk over jezelf gaan nadenken. Wat vind ik belangrijk om te vertellen, hoe is mijn loopbaan geweest, waarin wil je jezelf onderscheiden en waar sta je voor. Begin april kreeg ik na een spannende presentatieronde te horen dat ik  door was naar de finale. Ik was erg blij maar vond het ook reuze spannend want de finale is namelijk live presenteren  aan 250 vakgenoten en de vakjury!

Een van de toffe cadeaus van deze verkiezing is een style update van Style- en Imagocoach Nynke. Wat was dat een interessante middag! Het is altijd leuk om te horen welke kleuren je goed staan maar Nynke gaat verder. Wellicht wist je het al maar hoe je je voelt is vaak anders dan hoe je over komt. Nynke verbindt dit. Ze neemt de tijd en gaat opzoek naar wie jij bent. Door bepaalde vragen te stellen en voorbeelden te schetsen, zorgt zij ervoor dat ze in een korte tijd een goed beeld van je heeft en bespreekt ze dit op een eerlijke en open manier met je. Ik vond haar benadering erg prettig en was onder de indruk van haar kennis en kunde.

Vorig jaar ben ik erg ziek geweest en heb ik chemotherapie gehad. Deze behandeling heeft mijn lichaam erg veranderd. Kilootjes erbij helaas en mijn haartjes weer in de groei. Het was een pittig jaar en het heeft mij uitgedaagd. Vooral het aanvaarden van mijn nieuwe uiterlijk valt best zwaar. Zwaarder dan ik dacht. Tenslotte zie je jezelf maar een paar minuten per dag in de spiegel. Anderen daarentegen weten niet beter dan dat je er zo uitziet. Ik wist wel dat het was veranderd, maar wist niet goed hier een draai aan te geven. Nynke en ik hebben hier heel eerlijk en fijn over gesproken en ze heeft mij hierin heel goed geadviseerd. Ook kreeg ik in voorbereiding op de finale van haar presentatietips, hoe ik mijn ademhaling onder controle kan krijgen ook al gieren de zenuwen door je lijf, hoe je jezelf neerzet maar vooral wát je wilt laten zien.

Met een heel goed gevoel ben ik einde middag naar huis gereden. Inmiddels heb ik diverse tips in de praktijk gebracht! Ik kijk met heel veel plezier op deze middag terug. Het was verrassend, verhelderend en heel bijzonder.

Jolanda Maasakkers

Secretaresse van het jaar 2018

 

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.