Referentie Style Update

Ik heb een Style Update van Nynke gehad en voor mij heeft dit daadwerkelijk veel veranderd. Niet alleen hoe er naar mij gekeken wordt maar zeker ook hoe ik mij voel. Ik voel me niet alleen een stuk zelfverzekerder maar ook meer mezelf!

In het gesprek voor af vroeg Style- en Imagcocoach Nynke mij nog of ik mijn werk kleding ook thuis droeg. ‘Welnee, natuurlijk niet! Niet leuk en zo truttig…’
Ook werd ik binnen de eenheid toch nog als een meisje gezien (hoewel nu toch al 41) Uiteraard zocht ik de oorzaak in het feit dat ik de jongste binnen de eenheid Strategie en Regie ben. (Dat ik ook door mijn buurjongen als het buurmeisje verderop werd bestempeld lag natuurlijk aan het feit dat ik veel op skates voorbij kom).

Toen Nynke mij eens goed de waarheid vertelde (wees gerust, ik had om haar ongezouten mening gevraagd) kwam ik toch ook tot de conclusie dat ik eigenlijk alles ‘fout’ deed. Ik liep in te drukke goedkope bloementjes jurken van de miss Etam en de Promiss, mijn haar was lang en maakte me erg lijzig, ik had een Hans Anders brilletje en mijn make-up had ik leren aanbrengen op mijn 13e (en natuurlijk nooit wat aan veranderd..)..
Met dit inzicht ben ik een dag samen met Nynke op pad geweest. Naar de kapper en naar Piet Zoomers. Ze is een hele dag met me zoet geweest en ik voel me nu een ander mens!!

Ik voel me heerlijk in mijn nieuwe kleren en met mijn nieuwe kapsel en wordt niet meer als ‘het meisje’ van de eenheid gezien. Ik kom veel professioneler over en warempel er wordt gelijk meer naar me geluisterd (geen idee of dat nu ligt aan mijn nieuwe look of dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden. Ik geniet er maar gewoon van.)

Bedankt Style-update!

 

Referentie Style Update

Ik voel me niet alleen een stuk zelfverzekerder maar ook meer mezelf!

 

(Bron referentie: Ingrid Heijmans)

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.