Imagocoach Nynke laat jouw stralen!

Waar ga jij van stralen?

Vandaag werd ik geïnterviewd over mijn werk als Style & Imagocoach. Veel mensen hebben een verkeerd beeld bij een Style & Imagocoach of leggen meteen een link naar kleurtjes en mode.

Wat maakt het “Imagovak”  zo boeiend?

De rode draad in mijn leven maar ook in mijn vak, is het werken met mensen. Naast het feit dat het fantastisch is om te zien dat een aantal praktische tips over hoe je beter kunt presenteren een enorm effect kan hebben. Is het ook een heel dankbaar beroep. Het gaat verder dan het aanmeten van een goed zittend jasje. Het vergroot je zelfvertrouwen, zelfwaardering en dat straal je weer uit!

Wat doet een Style- en Imagocoach?

Een Style- en Imagocoach is iemand die je inspireert, enthousiasmeert en motiveert om bewust te kijken naar je uiterlijke presentatie. Het is heel divers, geen dag is hetzelfde en dat vind ik heerlijk. Als ik een willekeurige week zou moeten omschrijven ziet dat er als volgt uit: Het geven van presentaties binnen MKB bedrijven over “Een goede 1e indruk”,  individuele coaching, het geven van workshops over zakelijk kledingadvies, kleur- en stijladviezen verzorgen als onderdeel van het Style Update jaarabonnement, personal shoppen en altijd bezig zijn met het opdoen van inspiratie.

Wat maakt dat ik ga stralen?

Het geeft mij energie om mensen te inspireren. Ik kan intens genieten als ik mensen kan laten zien hoe mooi ze zijn en hoe uniek. Als cliënten bij mij komen vinden sommigen het erg lastig om positief naar zichzelf te kijken. Om dan samen daaraan te werken en een vertaalslag te kunnen maken van de binnenkant naar buitenkant geeft heel veel voldoening. Ik hoor met regelmaat dat ik enorm ga stralen als ik over mijn vak praat. Kortom, bezig zijn met mijn passie…dat laat mij stralen!

Waar ga jij van stralen?

Nynke Politiek, Style- en Imagocoach & Personal Shopper

 

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.