In de spotlight

Bewust kijken, zien en dat laten zien wat gezien mag worden. Veel mensen doen zichzelf tekort omdat ze hun uiterlijke presentatie niet optimaal weten te benutten.

Vorige week een workshop mogen verzorgen binnen een organisatie met het thema “Vergroot je impact combineer kracht met stijl”. Bijzonder om keer op keer te constateren hoe moeilijk we het vinden om positief naar onszelf te kijken. Een positief zelfbeeld is een belangrijk onderdeel voor meer zelfvertrouwen en een krachtige uitstraling. Want daarentegen willen we allemaal wel sterk en krachtig overkomen. Uitstraling komt uiteraard van binnen uit. Vanuit daar is het een combinatie tussen de binnen- en buitenkant. Welke kwaliteit wil je laten zien? Hoe zorg je ervoor dat mensen je niet verkeerd inschatten? Laat jij daadwerkelijk zien wie je bent op de momenten wanneer het nodig is?

Uitstraling, persoonlijkheid en boodschap zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste kennis over authenticiteit, identiteit en charisma, een boeiend beeld kan neerzetten. Hiermee wint de persoonlijkheid aan overtuigingskracht, wordt het ‘je goed voelen’ bevorderd en je ‘zijn’ positief beïnvloed. Bewustwording is de basis en de 1e stap naar een sterke uiterlijke presentatie.

Wanneer stap jij in de spotlight?

Style-update laat je groeien in je zelfvertrouwen en zelfbeeld waardoor er een krachtige uitstraling ontstaat. Dit draagt bij aan een onderscheidend vermogen. Wil je graag meer informatie over de werkwijze van Style-update en/of bekijken wat de mogelijkheden zijn binnen jouw organisatie? Neem dan contact op met Style- en Imagocoach Nynke Politiek tel:06-52021314 of laat hier een bericht achter.

 

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.

Nynke Style update jaarabonnement