Style Update Fashion Date

Ready for a “Fashion” Date?

Met het nieuwe seizoen in aantocht zal Style- en Imagocoach & Personal Shopper Nynke Politiek je meenemen naar de nieuwste najaarstrends.  Tijdens deze speciale “Fashion” date, ontdek je de nieuwste najaarscollecties onder het genot van een kop koffie.

  • Wat kun je het nieuwe seizoen verwachten?
  • Welke combinaties kun je maken met de nieuwste najaarskleuren?

Laat je verleiden en inspireren!

Ik nodig je van harte uit voor deze speciale “Fashion” Coffee date bij Piet Zoomers in Wilp. Op vrijdag 14 september neem ik je mee naar de nieuwste najaarskleuren, najaarskleding en zie je de leukste combinaties.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Je kunt je je hier aanmelden. Het event is geheel gratis!

 

STYLE UPDATE laat jou groeien in je zelfvertrouwen dankzij je uitstraling. Met coaching en advies op gebied van imago, zakelijk kledingadvies en jezelf overtuigend presenteren. Compleet met personal shoppen en kleur- en stijladvies.

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.

Nynke Style update jaarabonnement