Leatherlook

Een stof waar we geen genoeg van krijgen is leer, de leatherlook blijft!

Niet zo gek indien je je bedenkt dat lederen items alleen maar mooier worden naarmate je ze langer draagt. Denk aan je favoriete leren bomber of biker jacket die na jaren dragen het verhaal vertelt. Niet alleen in vorm van jassen blijft leer een musthave in de kast, ook in de vorm van een rok kom je met deze stof goed weg. Wat denk je van een überhippe plooirok of kokerrok van leer? Of een losvallende blouse/tuniek op een leren broek en je bent in een handomdraai klaar voor om de deur uit te gaan. Kortom de leatherlook blijven we in 2018 veel zien!

Leatherlook

 

 

 

 

 

 

 

 

Style Update geeft je inspiratie over hoe je nog sterker en krachtiger kunt kleden. Door een persoonlijk kleur- en stijladvies krijg je inzicht in hoe je de verbinding kunt maken tussen de binnen- en buitenkant. Door kleding te dragen waar je je goed in voelt zorgt voor een stralend effect en dat draagt weer bij aan een onderscheidend vermogen. Wat laat jij van jezelf zien? Wat wil jij graag uitstralen? Laat jij de beste versie van jezelf zien? Mocht je samen met mij willen werken aan je uiterlijke presentatie? Neem dan gerust contact met mij op.