Schoevers in 1 dag en Style update was erbij!

Ben jij je bewust van wat je onbewust uitstraalt?

Style Update was uitgenodigd om Schoevers in 1 dag op een stijlvolle manier af te sluiten. Er waren die dag diverse vakinhoudelijke workshops waar de ruim 125 deelnemers op konden inschrijven. Vlakbij de Arena in Amsterdam nam ik ze mee naar de kracht van kleding.

Je kan beschikken over de juiste kennis en kwaliteiten, maar straal je dat ook uit? Ook je kleding is namelijk een belangrijke manier van communiceren. Maar hoe maak je de juiste vertaalslag naar de buitenkant? Met leuke en aansprekende voorbeelden gaf Style- en Imagocoach Nynke het belang van een goede uitstraling weer. Het is niet voor niets dat kleding, uiterlijke verzorging en hygiëne voor 63 procent bepalend zijn voor de eerste indruk. Daarnaast gaf ze inzicht in welke verschillende stijlen er zijn, en welke eigenschappen daarmee geassocieerd worden. De deelnemers gingen daarom niet alleen naar huis met vakinhoudelijke kennis, maar ook met tips voor een professionele zelfpresentatie.

Ben jij nu met je bedrijf ook op zoek naar een originele workshop of presentatie? Waarbij karakter, kleding en presenteren bijeenkomen? Neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag langs voor een heerlijke kop koffie.

 

Style Update laat jou en je bedrijf groeien in je zelfvertrouwen dankzij je uitstraling. Met coaching en advies op gebied van imago, zakelijk kledingadvies en jezelf overtuigend presenteren.