Leiderschap op karakter – Wat laat jij zien?

Je karakter is niet wie je bent, maar wat je doet. Een karakter heeft voor- en nadelen. Er zitten verschillende herkenbare kwaliteiten in. Deze kwaliteiten hebben invloed op je gedrag in je werk, je relaties en contacten én ook op je uiterlijk en de keuzes die je maakt. Ben jij je bewust van wat je onbewust uitstraalt? Wanneer is wat nu eigenlijk effectief? Weet jij vooraf wat je wilt bereiken? En hoe kun je daar in jouw zakelijke kleding mee spelen en sturen?

Dat leer je in onze interactieve workshop “Show some Character”!

Irene van Gameren laat je kennismaken met de 7 karakterstijlen en leert je hoe je deze kunt herkennen bij jezelf en anderen. Je karakter kan je zien als jouw persoonlijke verdedigingssysteem dat je hebt opgebouwd toen je nog heel jong was. Als je dat weet, begrijp je ook beter dat je – wanneer je nu onder druk staat – automatisch reageert vanuit dit verdedigingssysteem uit je jonge jaren. Je karakter is dan een pantser waarachter je je verschuilt. Je karakter houdt op die manier elke vorm van keuzevrijheid en verandering tegen. Dat is verbijsterend, en tegelijkertijd biedt het concrete mogelijkheden tot zelfontplooiing. Door je bewust te worden van hoe je karakter werkt en waarop het gebaseerd is, creëer je de mogelijkheid te kiezen hoe je met situaties en relaties in je werk omgaat.

Nynke Politiek maakt als Style- en Imagocoach de vertaalslag van de karakterstijlen naar de stijlpersoonlijkheden in kleding. Inzicht in de combinatie van beide type stijlen geeft je een krachtige tool om met meer impact jouw gesprekspartner te ontmoeten. Op jouw “eigen” manier!

Kortom, ben je nog op zoek naar een energieke en inspirerende invulling voor een teamdag? Op zoek naar een workshop waarbij persoonlijke ontwikkeling en zakelijk kledingadvies hand in hand gaan?

Show Some character staat garant voor een unieke experience!

Nynke Van Style Update