Nynke is jouw persoonlijke coach voor imagoadvies, zakelijke kleding en personal shoppen

Het beste uit jezelf halen
En precies dát laten zien aan anderen

STYLE UPDATE laat jou groeien in je zelfvertrouwen dankzij je uitstraling. Met coaching en advies op gebied van imago, zakelijk kledingadvies en jezelf overtuigend presenteren. Compleet met imagoadvies, kleur- en stijladvies en personal shoppen.

STYLE UPDATE ZAKELIJK

Je zakelijk kleden is soms erg lastig. Want hoe hou je rekening met de dresscode binnen de organi­satie? En hoe kun je je eigen identi­teit en smaak hieraan toevoegen?

STYLE UPDATE laat mensen groeien in hun zelfver­trouwen en uitstra­ling tijdens een zakelijk kledingadvies. Door het maken van een vertaalslag van identiteit naar kleding ontstaat er meer balans en rust. Dat draagt bij aan een beter resul­taat! Je kunt Style- en Imagocoach Nynke inzetten voor een gewenste uitstra­ling van de hele organi­satie tot aan het trainen van teams of een-op-een imago advies trajecten.

STYLE UPDATE PERSOONLIJK

Wil jij meer zelfvertrouwen? Ben je op zoek naar je eigen stijl? Voortaan geen kledingstress meer?

STYLE UPDATE vertaalt jouw persoonlijkheid naar de juiste kleding en stijl. Want als je de juiste keuzes maakt, geeft dat zelfvertrouwen. Met een persoonlijk kleuradvies en stijladvies komen jouw sterke punten nóg beter uit! Leer tijdens het personal shoppen hoe je de beste combinaties kunt maken en ontdek hoe jij impact maakt met jouw kleding!

NIEUW! Online Stijladvies Abonnement

Eén of vier seizoenen is Nynke je persoonlijke online stijl- en imagocoach. Nooit meer kledingstress dankzij je persoonlijke online garderbobe vol kledingadvies om eindeloos mee te variëren en combineren.

Wat doet STYLE UPDATE voor jou?

Ik kijk naar wie je bent, wat je wilt uitstralen, wat je compe­ten­ties zijn en waar je tegenaan loopt. Samen ontdekken we wat jou onder­schei­dend maakt. Want jouw unieke factor is heel belang­rijk.

Je bent misschien kritisch en bescheiden over jezelf. Zonde, want het remt je af. Ik leer je hoe je dit kunt ombuigen. Als dat je dat kunt, krijg je veel meer zelfwaar­de­ring en zelfver­trouwen. En het heeft direct invloed op je uitstra­ling!

We maken samen helder wat je wilt uitstralen. Daarmee kun je voortaan je eigen kracht combineren met de juiste stijl.

 

Style-update icon

6 Redenen voor een STYLE UPDATE

1. Je bent zichtbaar
Je trekt meer klanten aan.

2. Je bent overtuigend
Je maakt altijd de juiste eerste indruk.

3. Je bent professioneel
Je uitstraling past perfect bij jouw bedrijf en aanbod.

4. Je bent zelfverzekerd
Je twijfelt nooit meer over je kleding.

5. Je bent een autoriteit
Je laat zien dat jij expert bent in je vak.

6. Je bent geloofwaardig
Je uiterlijk matcht met je authentieke imago.

  • Ik krijg makkelijker verbinding met de klant, nu ik mijn grijze colberts vervangen heb door kleurrijke truien.

    Klant van Scoop HRM
  • Nynke is toegankelijk, deskundig en betrouwbaar. Ik heb zowel persoonlijk als op zakelijk vlak positieve ervaring met STYLE UPDATE. Aanrader!

    Briegitte Masselink Masselink Bedrijfsadvies
  • Nynke brengt veel energie en enthousiasme wat een goede invloed heeft op de groep. Ze heeft ons mee genomen in verschillende kledingstijlen, met de daarbij behorende trends. Op een goede en eerlijke manier maakt ze duidelijk dat het niet alleen om de kleding gaat, maar juist om je imago als persoon: Waar wil je naar toe en wat is je doel? Het doel is niet om personen zich anders te laten kleden, maar om bewustzijn te creëren van je eigen identiteit en uitstraling. Dit is erg belangrijk binnen ons bedrijf en Nynke heeft deze vertaalslag keurig kunnen maken zonder belerend te zijn.

    Edward Nijland Eurodev
  • Wat wil ik als organi­satie uitstralen? Weten mijn medewer­kers wat die uitstra­ling is? Hoe krijgen we die uitstra­ling met elkaar? Hoe komen we in de kracht van de uitstra­ling? Vragen die Nynke als geen ander op een juiste wijze weet in te steken.

    Briegitte Masselink Masselink Bedrijfsadvies
  • Ik twijfelde in eerste instantie of het kleuradvies zin zou hebben. Na het advies van Nynke kreeg ik van iemand een compliment; het werkt dus echt!

    Medewerker van Get Work