De juiste outfit; hoe belangrijk is het?

Ben jij je bewust van wat je onbewust uitstraalt? Jezelf op een goede manier presenteren is essentieel. Als ondernemer is het belangrijk om te werken aan je zichtbaarheid maar wel op een manier die bij je past. Als Style- en Imagocoach maak ik de vertaalslag van je identiteit en functie naar de juiste outfit/kleding. Hierdoor werk ik aan 3 belangrijke pijlers: zelfvertrouwen, een positief zelfbeeld en uitstraling. Door deze 3 factoren en het bewust inzetten van je outfit creëer je impact.  Het beste uit jezelf halen en precies dat laten zien aan anderen! Dat is mijn motto en dat wil ik realiseren bij al mijn klanten. Wat laat jij van jezelf zien?

Onlangs ben ik benaderd door Mijndomein voor het maken van een video over mijn vak als Imagocoach. Ik nam ze mee naar 1 van mijn werkplekken, namelijk Piet Zoomers in Wilp. In deze video krijg je een kleine sneak peak achter de schermen.

Style- en Imagocoach Nynke Politiek  laat mensen groeien in hun zelfver­trouwen en uitstra­ling tijdens een zakelijk kledingadvies. Door het maken van een vertaalslag van identiteit naar kleding ontstaat er meer balans en rust. Dat draagt bij aan een beter resul­taat! Je kunt Style- en Imagocoach Nynke inzetten voor een gewenste uitstra­ling van de hele organi­satie tot aan het trainen van teams of een-op-een trajecten. Neem gerust contact op voor een kop koffie.

 

 

Online zakelijk kledingadvies