Een jaar lang persoonlijke begeleiding

Wil jij af van je kledingstress? Wil jij leren hoe kleding bijdraagt aan je persoonlijke en zakelijke succes? Ben je bereid om kritisch te kijken naar je persoonlijke imago? In het stijladvies jaarabonnement werken we vanuit identiteit aan een zelfverzekerde uitstraling, een krachtige presentatie en uiteraard met als resultaat een goede basisgarderobe!

Met het Stijladvies jaarabonnement van STYLE UPDATE krijg je een jaar lang persoonlijke begeleiding op het gebied van imago, kleur- en stijladvies, zakelijk kledingadvies en presenteren.

Wat kun je verwachten? Het jaarabonnement bestaat uit:

 • Een kennismakingsgesprek met plan van aanpak
 • Een groeiscan over identiteit, motivatie en werkgeluk door Motivatie Inc
 • Een compleet Kleuradvies en Stijladvies
 • Zakelijk kledingadvies
 • 2x een garderobe-update (voor- en najaar)
 • 2x personal shoppen (voor- en najaar) bij Piet Zoomers
 • 4x per jaar een persoonlijk coach gesprek
 • Het hele jaar intensieve begeleiding via Skype, WhatsApp op de momenten wanneer jij het nodig hebt.

Met deze intensieve begeleiding leer je jezelf op een onderscheidende manier te presenteren, zowel in je werk als persoonlijk. Dat is belangrijk, want een unieke uitstraling zorgt voor:

 •  Meer zelfvertrouwen
 •  Een positief zelfbeeld
 •  Balans tussen binnen- en buitenkant
 •  Vergroot je impact

Jouw resultaat na 1 jaar

Na een jaar is er balans ontstaan tussen jouw persoonlijkheid en je buitenkant. Je kunt professionaliteit uitstralen op de momenten dat jij het wilt of nodig hebt. Je hebt je zichtbaarheid vergroot door je uitstraling in de outfits die je draagt. En je hebt een goede basisgarderobe waarmee je voldoende kunt variëren en eindeloos kunt combineren. Kledingstress is verleden tijd!

Het Stijladvies jaarabonnement zorgt gegarandeerd voor een complete imago-update!

Referenties:

Marjolein Hoff uit Gouda: Elke dag geniet ik van mijn nieuwe outfits. Ze maken echt het verschil in hoe ik mij voel en hoe ik mij presenteer. Het draagt bij aan meer meer zelfvertrouwen. Door onze gesprekken werk ik ook elke dag aan mijn mindset. In combinatie met mijn outfit maakt het het geheel compleet en vergroot ik mijn impact, zowel zakelijk als privé.

Marlies Bruggink: Nynke is een specialist op het gebied van imago en stijl! Ze heeft de gave om je een flinke upgrade te geven en waarbij je nog wel jezelf blijft. Ze kijkt goed welke kleuren je laten stralen en welke stijl bij jouw levensstijl en leeftijd past. Tijd met Nynke is een goede investering die zich door alle straalmomenten zeker terugbetaalt

Marian Leroy: Nynke is echt een vakvrouw!! Haar aanpak is verfrissend en gezellig. Door haar achtergrond in de arbeidsbranche en haar bevlogenheid in het vak personal branding, is zij echt fantastisch in staat om je van het juiste advies te voorzien. Doordat zij eerst heel rustig “kijkt” naar de binnenkant dan pas aan de slag gaat met de kleur- en stijlanalyse, brengt zij 2 kenniswerelden prachtig samen. Zij laat je zien, hoe je je binnenkant, naar de buitenkant vertaalt en dat laat je als mens stralen. Sinds mijn bezoekje aan Nynke heb ik nog nooit zo vaak gehoord “wat zie je er stralend uit”. En dat alleen maar doordat ik nu veel beter in staat ben de juiste kleur en stijl te kiezen. Absoluut een aanrader!

*Bij een betaling in een keer ontvang je een korting van 10%.

€ 195,- per maand*

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.