In 3 stappen zichtbaar

Stap in de Masterclass Identiteit en Imago Styling: in drie stappen werken wij vanuit jouw identiteit naar kleding. Met als resultaat zichtbaar en succesvol jezelf zijn!

 • Stap 1: We onderzoeken samen met jou je eigenschappen, waardes en verlangens. Dit doen we aan de hand van karakterstijlen in samenwerking met de Mentale Sportschool.
 • Stap 2: We creëeren een juiste mindset en houding die voor je spreekt.
 • Stap 3: We geven je kleur- en stijladvies voor een echte imago-update!

Wat het je oplevert? Meer zelfvertrouwen in je persoonlijke presentatie. Een uitstraling die past bij jouw rol en je ambities. Een kleding- en kleuradvies dat je persoonlijkheid benadrukt. En je ontdekt het plezier in jezelf kleden en presenteren.

Met praktische handvatten wordt je zichtbaar en blijf je toch jezelf!

Jouw Identity en Imago experts

Saskia Paulissen

Saskia Paulissen is spreker, dagvoorzitter en flirtcoach. Humor en enthousiasme zijn kenmerkend voor haar stijl. Ze nodigt je uit op speelse manier naar jezelf te kijken. Wat wil je uitstralen en hoe laat je dat zien in houding en gedrag? In haar toolbox zitten NLP, TA, Enneagram, dramatechniek, coachvaardigheden en improvisatietalent.

Nynke Politiek

Nynke Politiek is Style- en Imagocoach en eigenaresse van Style-update. Zo geeft ze je graag waardevolle inzichten over kleuren, imago en persoonlijke stijl. Als je de juiste keuzes maakt geeft dat zelfvertrouwen. En dat zie je. Met een zakelijk kleur- en stijladvies bereik je meer: een complete imago update die je een sterke uitstraling geeft.

Hoe je eruit ziet, de eerste indruk, is belang­rijk. Van een zakelijke eerste indruk is 63% je kleding en je uiter­lijke presen­tatie.

Klanten

 • Nynke brengt veel energie en enthousiasme wat een goede invloed heeft op de groep. Ze heeft ons mee genomen in verschillende kledingstijlen, met de daarbij behorende trends. Op een goede en eerlijke manier maakt ze duidelijk dat het niet alleen om de kleding gaat, maar juist om je imago als persoon: Waar wil je naar toe en wat is je doel? Het doel is niet om personen zich anders te laten kleden, maar om bewustzijn te creëren van je eigen identiteit en uitstraling. Dit is erg belangrijk binnen ons bedrijf en Nynke heeft deze vertaalslag keurig kunnen maken zonder belerend te zijn.

  Edward Nijland Eurodev
 • Wat wil ik als organi­satie uitstralen? Weten mijn medewer­kers wat die uitstra­ling is? Hoe krijgen we die uitstra­ling met elkaar? Hoe komen we in de kracht van de uitstra­ling? Vragen die Nynke als geen ander op een juiste wijze weet in te steken.

  Briegitte Masselink Masselink Bedrijfsadvies
 • Sinds mijn bezoek aan Nynke heb ik nog nooit zo vaak gehoord “Wat zie je er stralend uit!”. En dat alleen maar doordat ik nu veel beter in staat ben de juiste kleur en stijl te kiezen. Absoluut een aanrader!

  Marian Leroy Financieel directeur
 • Nynke gaf onze medewerkers op team- en individueel niveau imago- en stijladvies. Ze heeft mensenkennis en weet daardoor feilloos de juiste zakelijke kledingstijl bij iemand te vinden. De vraag ‘wie ben jij?’ stond centraal, waardoor iedereen tips kreeg die bij hem of haar paste.

  Marianne van Ark Adviseur HR & Juridische Zaken
 • Dankzij Nynke weet ik hoe ik de mooiste versie van mezelf kan laten zien op zakelijk gebied.

  Medewerker van Get Work

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.