VERGROOT JE IMPACT

Als je meer autoriteit wilt uitstralen en tegelijk toegankelijker wilt overkomen op andere mensen, dan is een interactieve workshop iets voor jou.

De workshops van STYLE UPDATE gaan over je presen­tatie, je imago en een goede eerste indruk. En we leren je welke kleuren jou het beste passen om je doel te bereiken.

INHOUD EN OPZET

We beginnen de workshop Vergroot je impact, combineer kracht met stijl met een inter­ac­tieve presen­tatie over wat imago is, wat het voor je kan doen en hoe je een goede eerste indruk maakt.

Vervolgens maken we tweetallen en maak je met elkaar kennis door een elevator pitch en stel je elkaar kritische vragen over je persoonlijkheid en identiteit.

In de groep en indivi­dueel maken we de vertaal­slag van de binnenkant (wie je bent) naar de buitenkant (wat je wilt uitstralen). We leren je over de verschillende stijl­per­soon­lijk­heden en laten zien hoe je die van jezelf goed naar voren kunt brengen.

We sluiten de workshop af met De kracht van kleur. Met welke kleuren creëer je autori­teit? Met welke kleur kun je toegan­ke­lijk overkomen? Welke kleuren passen het best bij jou? Je wordt op een leuke, inten­sieve en leerzame manier bewust­ van wat kleur voor jou kan doen.

Aan het eind van de workshop weet jij precies hoe je je voortaan het beste kunt presenteren: met impact, in jouw stijl.

 • Wat ik met name bijzonder vond aan de sessie is dat Nynke vooral advies geeft; trek aan wat je persoonlijkheid versterkt en wat je wilt uitstalen i.p.v. alleen te kijken naar wat past het beste bij je huid- en haarkleur. Dit was voor mij echt een toevoeging!

  Rianne den Hamer
 • Geen miskopen meer en ik draag combinaties die ik zelf nooit had kunnen maken.

  Sandra Kret
 • Dankzij Nynke weet ik hoe ik de mooiste versie van mezelf kan laten zien op zakelijk gebied.

  Medewerker van Get Work
 • Nynke gaf onze medewerkers op team- en individueel niveau imago- en stijladvies. Ze heeft mensenkennis en weet daardoor feilloos de juiste zakelijke kledingstijl bij iemand te vinden. De vraag ‘wie ben jij?’ stond centraal, waardoor iedereen tips kreeg die bij hem of haar paste.

  Marianne van Ark Adviseur HR & Juridische Zaken
 • Nynke verbindt haar managementervaring met een passie voor mode en mensen. Dat maakt haar aanpak uniek en succesvol. Ik schakel Nynke met succes in voor mijn eigen imago als interim organisatie-adviseur en voor het imago van mijn klanten. Nynke vindt iedereen mooi en ziet bij iedereen kansen. Haar aanpak werkt.

  Ingrid Morskieft Eigenaar Scoop HRM

Klanten

eiffel
apeldoorn
getwork
lochem
wolterskluwer
zwolle

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.