VERGROOT JE IMPACT

Als je meer autoriteit wilt uitstralen en tegelijk toegankelijker wilt overkomen op andere mensen, dan is een interactieve workshop iets voor jou.

De workshops van STYLE UPDATE gaan over je presen­tatie, je imago en een goede eerste indruk. En we leren je welke kleuren jou het beste passen om je doel te bereiken.

INHOUD EN OPZET

We beginnen de workshop Vergroot je impact, combineer kracht met stijl met een inter­ac­tieve presen­tatie over wat imago is, wat het voor je kan doen en hoe je een goede eerste indruk maakt.

Vervolgens maken we tweetallen en maak je met elkaar kennis door een elevator pitch en stel je elkaar kritische vragen over je persoonlijkheid en identiteit.

In de groep en indivi­dueel maken we de vertaal­slag van de binnenkant (wie je bent) naar de buitenkant (wat je wilt uitstralen). We leren je over de verschillende stijl­per­soon­lijk­heden en laten zien hoe je die van jezelf goed naar voren kunt brengen.

We sluiten de workshop af met De kracht van kleur. Met welke kleuren creëer je autori­teit? Met welke kleur kun je toegan­ke­lijk overkomen? Welke kleuren passen het best bij jou? Je wordt op een leuke, inten­sieve en leerzame manier bewust­ van wat kleur voor jou kan doen.

Aan het eind van de workshop weet jij precies hoe je je voortaan het beste kunt presenteren: met impact, in jouw stijl.

 • Dankzij Nynke weet ik hoe ik de mooiste versie van mezelf kan laten zien op zakelijk gebied.

  Medewerker van Get Work
 • Nynke gaf onze medewerkers op team- en individueel niveau imago- en stijladvies. Ze heeft mensenkennis en weet daardoor feilloos de juiste zakelijke kledingstijl bij iemand te vinden. De vraag ‘wie ben jij?’ stond centraal, waardoor iedereen tips kreeg die bij hem of haar paste.

  Marianne van Ark Adviseur HR & Juridische Zaken
 • Ik heb me voor het eerst én professioneel én aantrekkelijk gevoeld!

  Klant van Scoop HRM
 • Niet alleen interessant kledingstijladvies, maar ook een interessant gesprek over wie ik ben. Dit gesprek vormde mede de basis voor de kledingstijl die bij mij past.

  Medewerker van Get Work
 • Tijd met Nynke is een goede investering die zich door alle straalmomenten zeker terugbetaalt.

  Marlies Bruggink

Klanten

eiffel
apeldoorn
getwork
lochem
wolterskluwer
zwolle

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.