Online Personal shoppen

Bij Style Update kun je nu ook “online” Personal Shoppen boeken!

Je hebt een kast vol kleren, maar het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken. Je wil weleens iets nieuws proberen, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Je hebt een nieuwe (zakelijke) outfit nodig, maar houdt niet van winkelen. Dan is personal shopping iets voor jou!

Hoe werkt het:

Tijdens een online kennismakingsgesprek bespreken wat je wensen zijn, vanuit daar gaan we de eerste keer samen 1 dagdeel op pad voor het samenstellen van een goede basisgarderobe. Die uiteraard goed aansluit op je huidige garderobe, identiteit, functie, smaak en stijl. Vervolgens geef jij aan hoe vaak je online advies wilt ontvangen. Dat kan bijvoorbeeld 4 keer per jaar, op basis van de seizoenen. Je kunt ervoor kiezen om elke maand inspiratie te willen ontvangen of 2 keer per jaar, hierbij te denken aan het voorjaar en najaar.

Het is een bewuste keuze om elkaar bij de eerste sessie persoonlijk af te spreken. Zo kan ik de kwaliteit in het gehele proces waarborgen. Je hoeft dus geen ellenlange vragenlijsten in te vullen die zo algemeen zijn opgesteld dat je nooit tot een succesvolle garderobe komt. Het scheelt je het retour sturen van de kleding maar vooral ook miskopen.

Ben je benieuwd of dit nieuwe concept van online personal shoppen iets voor jou is? Neem gerust contact met mij op voor een kop koffie.

Style- en Imagocoach Nynke Politiek  laat mensen groeien in hun zelfver­trouwen en uitstra­ling tijdens een zakelijk kledingadvies. Door het maken van een vertaalslag van identiteit naar kleding ontstaat er meer balans en rust. Dat draagt bij aan een beter resul­taat! Je kunt Style- en Imagocoach Nynke inzetten voor een gewenste uitstra­ling van de hele organi­satie tot aan het trainen van teams of een-op-een trajecten. 

Online zakelijk kledingadvies