LATEN ZIEN WAT JE WAARD BENT IN JOUW PRESENTATIE

Wil je meer zichtbaarheid? Jezelf met meer vertrouwen presenteren? De wereld echt laten zien wat je waard bent?

Style- en Imagocoach Nynke Politiek staat bekend om haar presentaties en trainingen Vergroot je impact combineer kracht met stijl en Show me some character. Op een interactieve manier neemt ze het publiek mee in haar enthousiasme. Ze laat je zien wat de impact is van een eerste indruk met de juiste zakelijke kleding. En ze laat je ervaren hoe kleding een positieve bijdrage levert aan je zelfvertrouwen.

TRAINING OP MAAT

De trainingen kunnen incompany gegeven worden of op locatie bij Piet Zoomers in Wilp of Den Bosch. De trainingen zijn maatwerk en worden afgestemd op de wensen van jouw organisatie. Wil je de nadruk meer op teambuilding? Zakelijk kledingadvies voor de salesafdeling? Of de hele organisatie helpen aan een passende uitstraling? Presentator Nynke creëert bewustzijn in je organisatie en is in staat om je mensen op een leuke manier te motiveren en te activeren.

Hoe je eruit ziet, de eerste indruk, is belang­rijk. Van een zakelijke eerste indruk is 63% je kleding en je uiter­lijke presen­tatie.

Klanten

eiffel
apeldoorn
getwork
lochem
wolterskluwer
zwolle
 • Nynke brengt veel energie en enthousiasme wat een goede invloed heeft op de groep. Ze heeft ons mee genomen in verschillende kledingstijlen, met de daarbij behorende trends. Op een goede en eerlijke manier maakt ze duidelijk dat het niet alleen om de kleding gaat, maar juist om je imago als persoon: Waar wil je naar toe en wat is je doel? Het doel is niet om personen zich anders te laten kleden, maar om bewustzijn te creëren van je eigen identiteit en uitstraling. Dit is erg belangrijk binnen ons bedrijf en Nynke heeft deze vertaalslag keurig kunnen maken zonder belerend te zijn.

  Edward Nijland Eurodev
 • Wat wil ik als organi­satie uitstralen? Weten mijn medewer­kers wat die uitstra­ling is? Hoe krijgen we die uitstra­ling met elkaar? Hoe komen we in de kracht van de uitstra­ling? Vragen die Nynke als geen ander op een juiste wijze weet in te steken.

  Briegitte Masselink Masselink Bedrijfsadvies
 • Sinds mijn bezoek aan Nynke heb ik nog nooit zo vaak gehoord “Wat zie je er stralend uit!”. En dat alleen maar doordat ik nu veel beter in staat ben de juiste kleur en stijl te kiezen. Absoluut een aanrader!

  Marian Leroy Financieel directeur
 • Nynke gaf onze medewerkers op team- en individueel niveau imago- en stijladvies. Ze heeft mensenkennis en weet daardoor feilloos de juiste zakelijke kledingstijl bij iemand te vinden. De vraag ‘wie ben jij?’ stond centraal, waardoor iedereen tips kreeg die bij hem of haar paste.

  Marianne van Ark Adviseur HR & Juridische Zaken
 • Dankzij Nynke weet ik hoe ik de mooiste versie van mezelf kan laten zien op zakelijk gebied.

  Medewerker van Get Work