STYLE UPDATE zorgt voor een compleet Imagoadvies!

Als Style- en Imagocoach en Personal shopper kijkt Nynke naar wie je bent, wat je wilt uitstralen, wat je compe­ten­ties zijn en waar je tegenaan loopt. Samen ontdekken jullie wat jou onder­schei­dend maakt. Want jouw unieke factor is heel belang­rijk.

Je bent misschien kritisch en bescheiden over jezelf. Nynke leert je hoe je dit kunt ombuigen naar meer zelfwaar­de­ring en zelfver­trouwen. Dat heeft direct invloed op je uitstra­ling, zodat je voortaan je eigen kracht combineert met de juiste stijl.

“De juiste snaar raken, ook in zakelijke situaties. Daarbij speelt kleding een grote rol”

Imagocoach Nynke van Style Update leert je hoe je meer van jezelf kunt laten zien in je zakelijke kleding. Je komt erachter hoe je je het beste kleedt voor je werk, een presentatie of een netwerkevent. Kleding is een krachtige communicatietool waar je mooi mee kunt spelen.

OVER MIJ

Ik ben Nynke Politiek, moeder, echtgenote en Style- en Imagocoach. Vanuit mijn achtergrond in arbeidsbemiddeling heb ik ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Het maakt mij tot een goede gespreks- en sparringpartner.

In die periode kreeg ik een auto-ongeluk en moest ik ruim 3 jaar revalideren. Het revalidatietraject werd een moment van zelfreflectie waarin ik ontdekte wie ik was en wilde zijn. Het gaf me de handvatten om mijn passie voor mode te combineren met personal branding. Als Imagocoach geef ik workshops, presentaties en persoonlijke adviezen over hoe je het beste uit jezelf kunt halen en precies dat kunt laten zien aan anderen.