Met online stijladvies ben je elke dag zeker van je kledingkeuze

Weg met je kledingstress! Met een kritische kijk op je persoonlijke imago leer ik je hoe je kleding kiest die bijdraagt aan je persoonlijke en zakelijke succes.

Met een online stijladvies-abonnement werken we vanuit jouw identiteit aan een zelfverzekerde uitstraling en een krachtige presentatie vanuit een goede basisgarderobe. Je krijgt persoonlijke begeleiding op het gebied van imago, kleur- en stijladvies, zakelijk kledingadvies en hoe je jezelf beter kunt presenteren.

Met deze intensieve begeleiding leer ik je jezelf op een onderscheidende manier te kleden, zowel in je werk als persoonlijk. Dat is belangrijk, want een unieke uitstraling zorgt voor:

 •  Meer zelfvertrouwen
 •  Een positief zelfbeeld
 •  Balans tussen binnen- en buitenkant
 •  Vergroot je impact

Zo werkt Online Stijladvies

nynke-online-stijladvies

Je hebt veel en mooie kleding in je kast hangen maar toch ervaar je regelmatig kledingstress? Wil je wel eens een andere stijl of look proberen? En uiteraard zonder een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen? Dan is dit de oplossing voor jou!

Haal het maximale uit jezelf en uit je kleding. Met een online stijladvies abonnement kan ik je online inspireren. Ontvang je je eigen lookbook met allemaal combinaties op maat aangepast op jouw functie en persoonlijkheid. Zo voorkom je kledingstress. Mocht je iets missen in je garderobe? Dan shop ik online voor je zodat je niet meer hoeft te shoppen. En het leuke is…dat ik met alles wat op de shoplist staat meteen combineer met je eigen kleding. Zo zie je of het echt wel nodig hebt en of het bij je stijl past.

Ik help je online met jouw eigen garderobe, zorg voor overzicht structuur, geef je elke seizoen verschillende outfit inspiratie per gelegenheid en ga voor je shoppen. Mocht ik onderweg iets te geks voor je tegenkomen zet ik het meteen in je garderobe en kun je bekijken waar je ook bent.

Online stijladvies is echt iets voor jou, want:
 • Je hebt geen compleet nieuwe garderobe nodig, want door slim te combineren halen we het maximale uit de kleding die je al hebt
 • Je hoeft niet meer uren te zoeken naar de juiste outfits
 • We hebben intensief contact en kun je direct zien hoe je het met je eigen kleding de leukste outfits kunt creëren
 • Je hoeft niet meer te shoppen. Ik shop voor jou!
 • Zakelijk de kleding dragen die past bij wat je wilt uitstralen
 • Je eigen online garderobe met kleding voor élke gelegenheid
 • Kortom: Nooit meer kledingstress!
 • Nynke is een specialist op het gebied van imago en stijl! Ze heeft de gave om je een flinke upgrade te geven en waarbij je nog wel jezelf blijft. Ze kijkt goed welke kleuren je laten stralen en welke stijl bij jouw levensstijl en leeftijd past. Tijd met Nynke is een goede investering die zich door alle straalmomenten zeker terugbetaalt.

  Marlies Bruggink
 • De onlinesessies waren erg leuk en inspirerend. Nynke gaf me heel veel tips en tricks. Daarna ben ik zelf aan de slag gegaan met mijn kledingkast en heeft Nynke mijn kleding ingedeeld. Nadat zij mijn kleding had geordend in het online lookbook, kon ik aan de slag met nieuwe combinaties die ikzelf niet had kunnen bedenken. Tot slot heeft Nynke mooie en passende kleding als tips en accessoires voorgesteld in haar online garderobe. En daar word ik echt enthousiast van. Ik ben super blij met de online garderobe, want het helpt je goed op weg en hierdoor kun je je kleding op meerdere manieren dragen.

Helemaal naar wens

De naam zegt het al: dit stijladvies is online. Het houdt in dat we elkaar online via beeld spreken. Ik maak eerst graag kennis met wie je bent, wat je doet, wat je leuk vindt en wat je met een garderobe op maat wilt bereiken. Minder keuzestress in je kledingkast? Een zelfverzekerde uitstraling? Overtuigend overkomen op je werk? Thuis lekker in je kleding zitten én er goed uit zien? Het kan allemaal!

Wat is goed? Wat kan beter?

Op basis van je wensen kijken we eerst naar je huidige garderobe. Wat draag je graag? Wat wil je graag dragen, levert problemen op bij het combineren? En wat draag je al jaren niet meer? We houden in een online tool bij wat je wilt houden en hoe je daarmee combinaties kunt maken die altijd raak zijn.

Garderobe-advies op maat

Nu is ook duidelijk wat je nog mist. Kleding voor een avondje uit bijvoorbeeld. Of een zelfverzekerde set voor naar je werk. Ik vul je garderobe aan met suggesties voor losse kleding, kledingcombinaties en accessoires. zo hoef je niet meer te dubben over wat je kan dragen, alles is voor je uitgezocht, fouten maken kan niet meer.

Je persoonlijke style- en imagocoach op afstand

We spreken elkaar telkens op momenten dat jij het nodig hebt. Bij seizoenswissels kan ik je helpen de juiste aankopen te doen. En ik kan je helpen als je echt iets speciaals zoekt als je beste vrienden gaan trouwen. De basisgarderobe blijft altijd het uitgangspunt, maar daarop kunnen we met kleine aanpassingen hele spectaculaire dingen doen!

3 maanden of een heel jaar persoonlijk advies

Je online garderobekast blijft online zolang je abonnement loopt. Momenteel bied ik een kwartaalabonnement voor drie maanden of een jaarabonnement dat de 4 seizoenen dekt. Na je abonnement sluit de online garderobe of kies je voor een voordelige verlenging zonder advies, maar met behoud van je opgeslagen looks.

Een echte imago-update is het resultaat

Na een periode van Online Stijladvies is er balans ontstaan tussen jouw persoonlijkheid en je buitenkant. Je straalt professionaliteit uit op de momenten dat jij het wilt of nodig hebt. Je bent zichtbaarder door je uitstraling in de outfits die je draagt. En je hebt een goede basisgarderobe waarmee je voldoende kunt variëren en eindeloos kunt combineren. Kledingstress is verleden tijd en je zit altijd lekker in je kleding!

 • Nynke is echt een vakvrouw!! Haar aanpak is verfrissend en gezellig. Door haar achtergrond in de arbeidsbranche en haar bevlogenheid in het vak personal branding, is zij echt fantastisch in staat om je van het juiste advies te voorzien. Doordat zij eerst heel rustig “kijkt” naar de binnenkant dan pas aan de slag gaat met de kleur- en stijlanalyse, brengt zij 2 kenniswerelden prachtig samen. Zij laat je zien, hoe je je binnenkant, naar de buitenkant vertaalt en dat laat je als mens stralen. Sinds mijn bezoekje aan Nynke heb ik nog nooit zo vaak gehoord “wat zie je er stralend uit”. En dat alleen maar doordat ik nu veel beter in staat ben de juiste kleur en stijl te kiezen. Absoluut een aanrader!

  Marian Leroy
 • Van binnen voelde ik mij ook een stoere sexy vrouw, maar dat kwam aan de buitenkant er niet helemaal uit. Tja, wat te doen? Nou, BAM, hierbij de oplossing: Nynke Politiek! Wat een geweldige vrouw! Ze had binnen no time door wie ik ben, wat ik graag zou willen uitstralen en hoe we dit voor elkaar zouden boksen. Tijdens onze shopping date leerde ze mij echt totaal anders kijken naar kleding en... om nou eens uit die vreselijke veilige comfort zone te komen. Naast een compleet nieuwe garderobe, inzichten en een boel gezelligheid kwam de kers op de taart. Wow. De beste online tool EVER. Mijn kledingkast, online, in handen van Nynke. De meest gave kleding!

  Cindy
 • KWARTAALABONNEMENT
  395
  • Volledig online
  • Online kennismaking met plan van aanpak
  • Online stijladvies
  • Zakelijk kledingadvies
  • Je eigen online garderbobe
  • Online personal shopping
  • Gedurende 3 maanden online begeleiding op de momenten wanneer jij het nodig hebt

Selecteer het abonnement waar je interesse in hebt. Dit formulier is nog geen aankoop, je kunt eerst telefonisch of via beeldbellen met Nynke overleggen om meer te weten komen en dan pas kiezen welk abonnement bij je past.

  Welke abonnementsvorm heeft je voorkeur?*
  JaarabonnementKwartaalabonnement

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Om contact met je op te nemen heeft Nynke je akkoord nodig.*