Vergroot je zichtbaarheid met een beeldbank

Als ondernemer wil je jezelf op een goede manier profileren en presenteren. Zichtbaar zijn is dan ook van groot belang. Iedereen doet dat gelukkig op een geheel eigen manier. Dat personal branding belangrijk is weten we allemaal. Iedereen is tenslotte zijn of haar eigen persoonlijke visitekaartje. Wat laat jij van jezelf zien?

Tegenwoordig maken we een eerste indruk online voordat we daadwerkelijk in contact komen met een opdrachtgever, werkgever of een contactpersoon. Een goede profielfoto, website of beeldbank is dus essentieel. Je geeft je identiteit online als eerste af. Wees dus kritisch wat je plaatst op social media want het kan grote gevolgen hebben voor je persoonlijke imago. Wat wil jij graag laten zien? Hoe zet jij jezelf weg als brand?

Wat belangrijk is voordat je gaat starten met het creëren van een beeldbank is dat je gaat vaststellen: Wat is mijn doel? Wat wil ik vertellen? Hoe wil ik mij profileren? Welke kleuren onderstrepen mijn persoonlijkheid en boodschap? Hoe zorg ik ervoor dat ik zelfverzekerd en herkenbaar op de foto’s sta? Een goede voorbereiding zorgt voor een optimaal resultaat. Daarin merk ik dat kleding vaak een ondergeschoven kindje is. Maar stel je nu zelf eens de vraag: Als je kleding draagt waarin jij je ontzettend goed voelt, dan heb je toch een veel krachtiger uitstraling?

Als Style- en Imagocoach werk ik dagelijks met professionals om samen te werken aan hun imago. We maken een vertaalslag van identiteit naar de buitenkant. Daarbij zetten we kleding in als communicatietool.

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Of in samenwerking met Fotograaf Marieke van Dulmen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Mis niks

Word gratis lid van
STYLE UPDATE Magazine
en ontvang stijl- en imagoadvies
in je mailbox

Bedankt voor je inschrijving!

Vanaf nu ontvang je regelmatig stijl- en imagoadvies in je mailbox.

Zakelijke dresscode