Mannen: Het pochet laat je zien!

How to wear: het pochet!

Het pochet is een kleine accessoire, maar met een grote impact op jouw look. Met dit nog altijd gedurfde doekje kunnen mannen zich makkelijk onderscheiden zonder een heleboel verschillende kleuren pakken te kopen. Het geeft jouw pak net dat stukje extra.

 

image

Let op!

Het pochet heeft een aantal regels. De belangrijkste is dat je nooit, maar ook nooit het pochet matcht met je stropdas. Het pochet hoeft niet in combinatie met een das of strik gedragen te worden, maar het mag wel, zolang je dus variatie houdt.

image

 

Een pochet frommel je niet in je borstzak, maar vouw je op één van de verschillende manieren. Hieronder zie je vier technieken waarmee je jouw pochet fraai kunt vouwen.

 

image

image

image

 

(bron foto: artofmanliness bron overige: Manners)